/ Ordinary /

Sugen på mer gadds...

JAG ÄR SÅ OERHÖRT SUGEN PÅ ATT GADDA MIG MER. Det kände jag så fort jag gick ur tatueringsstudion i november förra året, då jag gjorde min första.. Helt galet vad jag cravear tattoos just nu. Jag vet precis vad jag ska ha, var och hur. Det enda som saknas är pengar! Men jag håller på att söka lite extrajobb just nu, håller tummarna. Hade blivit så lycklig om jag kunde få ett jobb. Jobb = more tattoos = happier. Haha, typ så! 

Tänkte bjuda på en video från när jag tatuerade mig sist. Jag gjorde min tattoo hos Danne på Gothia Ink! :') Då Nilla spelade in denna videon gjorde det så oerhört ont. Jag tyckte att färgen gjorde ondast att tatuera. Jag skulle nog inte ens kalla det för smärta att tatuera in linjerna, inte för mig iallafall...

Har du några tatueringar? Skriv isåfall gärna en kommentar vad du har, var och om du tyckte det gjorde ont. :')
 
/ Music /

Dagens låt - Fjorredunk <3


Visste ni att jag har varit fjortis? Johooråå! Runt 2008-2009 förgyllde jag mig själv med denna stil. Jag hängde mycket med Alexandra och Marie som också hade denna stil. Haha, åh vilka minnen! Innan dess var jag ett sött litet emo med svartvit-randiga jeans med nitskärp hängades längst låren och kors under ögat. Hello Kitty plåster på armarna och hette "xRowsaKajal" på Kamrat. Hahaha, good times! Jag tänkte iallafall hedra denna fina tid i mitt liv med en låt som jag förknippar med dessa år. Blir alldeles lycklig i själen av gamla nostalgilåtar! :')

Som tur är ska jag faktiskt träffa Alexandra på fredag. Vi ska ha en myskväll/sleepover och bara ta det lugnt. Låter hur mysigt som helst enligt mig! Lär bli en del snack om vår fjortistid, haha.. Vill ni att jag ska leta upp lite gamla bilder? Kan inte låta bli att tycka att det är lite pinsamt, dock.. Äsch!!!
 
/ Ordinary /

Min favorithundras.

 
Jag älskar hundar överlag. Några favoriter är Pitbull och Amstaff. (Som tur är har min pojkvän två pitbull som jag kan passa på att gosa med då och då). Min absoluta favoritras är dock fransk bulldog! Alltså jag finner inga ord. Jag blir verkligen helt galen om jag ser en liten söt fralla gå omkring ute på stan, jag kan inte sluta titta och blir helt till mig. Jag följer till och med massa frallor på Instagram, finns ju hundägare som lägger upp så himla söta videos. Det finns nog inget sötare än en liten korv med ihoptryckt ansikte och uppåtstående öron. Min dröm är att ha en egen när jag flyttar hemifrån! Helst ska den heta Frasse.

Finns det någon av er som har en liten frenchie så kommer jag gärna ca fem dagar i veckan och gosar med den. Hit me up! Nedan kommer några av mina favoritbilder, iiiiih.