/ My style/shopping/outfits /

New Years Eve outfit.


HALLÅ DÄR OCH GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! Jag, Nilla och Rasmus är helt färdigfixade på att lite folk ska komma hit på förkrök, sedan drar vi oss vidare till en fest på Hisingen/Frihamnen! Vi kanske ses där? Tänker iallafall fira in året med världens bästa vänner och ha hur kul som helst. Det hoppas jag att ni också ska! 2014 kommer bli ett grymt bra år, har jag bestämt mig för. Visst ska det bli det?!

Kolla in mina grymma partybrills som Nilla också har. Glowsticksbrillor!!!! Så jävla feta, hahaha.

 
/ My style/shopping/outfits /

Today's outfit & plans.

SÅHÄÄÄÄR SER JAG UT IDAG ÄNNA! Färgade den svarta delen av mitt hår igår, det började bli brunt. Har glömt hur lätt svart färg åker ut, shiiiiiet. Nästan lika jävligt som rött hår ju! Sitter och lyssnar på Ronnie Radke's nya låt från hans mixtape, galet bra. Ska snart dra mig in mot stan för att köpa strumpbyxor och möta upp Rasmus och Nilla. Supermys. Ms. Duckieface dök upp på sista bilden, charmigt!
 
 
 
/ My style/shopping/outfits /

Yesterday's fun & outfit.

 
Igår vaknade jag upp i Nillas magiskt sköna säng. Vi hade nytvättade lakan, och allting var helt perfekt. Vi drog oss iallafall in till stan för att möta upp Rasmus som åkt från Stockholm för att fira nyår med oss! Himla skoj ju. Ska träffa både Nilla och Rasmus lite senare idag, för att sedan sova hos Nilla. Och sedan är det nyår!!!!
 
Såhär såg jag iallafall ut igår. Nilla skickade bilderna till mig genom Facebook, därav den kassa kvalitén...