/ Ordinary /

Dags att färga håret igen


Vaknade hemma hos Coffe med Oskar idag vid 8-tiden, för att sedan skynda iväg till tandläkaren. Efter det åkte jag in till stan och köpte med mig lite donuts och åkte till min systers (Julia) nya lägenhet! De flyttade in för knappt en månad sedan, och jag hade inte sett lägenheten än, så bestämde mig för att åka dit idag. Vi myste lite där, sedan åkte vi in till stan och Julia piercade sig, smiley och tungan! Så himla sugen på att pierca smiley nu va.. tyvärr är tandställningen i vägen just nu, men så fort den åker ur då jäklar! 
 
Köpte med mig hårfärg hem som jag just nu har i håret. Efter all sol och havsbad var håret rödlila, lila, ljuslila samt ljusblått. Not nice!!!! Vet att jag förmodligen kommer bada mer innan sommaren är slut, och tänkte egentligen färga håret nästa gång när skolan börjar, men kunde inte hålla mig...
 
/ Ordinary /

 
Sitter här vid frukostbordet och ska precis äta min pasta innan jag drar till jobbet. Jobbar i fyra timmar idag, så det är rätt lugnt. Önskar att det var denna frukosten som låg framför mig, och inte pastan. Fast pasta äger också!!!
 
/ Ordinary /

Fikar på Stureplan

Sitter just nu på Sandy's på Stureplan och dricker Snapple. Vi har kollat lite på Biblioteksgatan, bl.a Sephora som jag velat besöka hur länge som helst! Wiiii. Fick med mig lite därifrån, men jag tänkte som sagt visa all min shopping från Stockholm i en video! Det låter väl bra? ♥ Vi ska snart dra oss mot bilen och bege oss tillbaka till Göteborg.