/ My style/shopping/outfits /

Alice of the day.

Såhääääär ser jag ut idag/ikväll. Ska bli roligt med konsert, trots att jag fortfarande inte är helt frisk. (HALLÅÅÅÅ, BLI FRISK DÅ?!). Är säkert för att jag aldrig är hemma och vilar, utan alltid hittar på grejer, som jag aldrig blir riktigt frisk. Men det är ju så skoj att hitta på saker!!!! Såhär ser jag ut idag iallafall. Helt militärig och grejer!!!!!
 
/ Cosmetics / New in: /

New in: Waterproof Eye Pencil.

 
Till varje sminkning jag gör har jag alltid svart kajal på vattenlinjen, men min kajal från Urban Decay tog precis slut. Så jag googlade runt efter en ny kajal, och hittade denna från Yves Rocher, som dessutom är vattenfast. Min kajal brukar oftast försvinna på vattenlinjen under dagen, men eftersom att denna är vattenfast ska den tydligen sitta bättre. Så idag testar jag den för första gången och håller tummarna på att den ska funka bra! Intensivt svart och enkel att applicera var den iallafall. Den kostar 89:- och jag köpte min i en Yves Rocher- butik.
 
/ Ordinary /

Sushi-time med kompisar.


Ikväll blev det sushi-time på en restaurang med pooooolare. Det var gott! Dock inte den bästa sushin jag ätit, för det är på Super Sushi. Galet gott där. Just nu ligger jag i sängen och dricker varm choklad och kollar på How I Met Your Mother, och det är så min kväll/natt kommer se ut. Imorgon blir det BVB-konsert! Blir treeeevligt. Någon mer som ska dit?