/ Ordinary /

We can make you a star.


Hanna piercade ju som sagt septum igår, och här är resultatet. Jag tycker det blev asbra! Den kan dock se lite sne ut på bilden, men det är på grund av att hennes näsa är svullen. Just nu sitter jag här med Hannisen bredvid mig, och vi håller på att göra pizza som de två kvinnorna vi är, medan Fredde och Peter sitter och chillaxar i soffan. De spelar All Time Low, så det är rätt okej ändå!
/ .JPG / New in: /

We're shadows in the alley.


© Alice Nilsson

Åh, om 20 minuter piercar Hanna septum. Är så grymt glad för hennes skull! Jag sitter här och har precis käkat nudlar och tänkta snart dra mig in till staden och möta upp Hanna och Fredde. Vi ska ju som sagt slagga från idag till tisdag hemma hos henne! Så åsm. Måste dricka en Burn idag också, annars avlider jag, så gott.. Okej. Vi hörs!

Jag glömde säga "syftet" med bilden, haha. Jag har köpt ett nytt piercingsmycke! En ring med en kula. Muchas bra. Hoppas att denna inte fuckar upp piercingen nu då..
/ .JPG / Ordinary /

That day.© Alice Nilsson

Mycket vackra bilder från idag! /Åh vad jag taggar för imorgon, helgen, måndag + tisdag. Kommer bli så fan-tastisk. På riktigt!