/ Ordinary /

Pluggeliplugg

Ligger i sängen och pluggar till historieprovet imorgon. Om antikens Grekland, osvosv! Varför börjar jag aldrig med sådant här tidigare? Varför lär jag mig inte av mina egna misstag? Åhhh! Jag ska plugga på ett tag till, och får göra mitt bästa imorgon iallafall..

FÖRRESTEN.. har jag berättat hur mycket jag älskar att vara rödhårig igen? Bästa hårfärgen som finns, mhhh!
 
/ Cosmetics /

Sminktips: Stipple Brush

Jag övervägde att skita i att skriva detta inlägget och istället göra en video om den. Men jag bestämde mig för att börja med ett litet inlägg, och sedan göra en video och prata lite mer om den, samt visa hur resultatet blir (så gott som det går). 

Jag köpte min Stipple Brush (för bla. foundation) från ELF hösten 2011, och testade den någon gång därefter och gillade den inte alls. Jag antar att jag inte visste hur man skulle göra exakt. Tittade på ett par sminkvideos på YouTube igårkväll, och bestämde mig imorse vid sminkbordet att ja, idag minsann ska jag testa den på nytt! OCH, jag älskar den. På riktigt! Resultatet blir sjukt bra, och enligt mig håller det nästan längre om man applicerar foundation med denna penseln istället för med vanlig svamp. Åh, så fint det blev! Resultatet blev lite mer "airbrushed" om ni förstår hur jag menar. Om man sedan lägger till lite contouring och highlighting på kinderna blir det heeeelt superfabulous!

Är sååå glad att jag gav den en andra chans, för nu blir den min nya bästa kompis på sminkbordet. Fast jag ska nog i framtiden köpa en Stipple Brush från ett bättre märke än ELF. Har någon något tips?
 
 
 
/ New in: /

New in: sommarväska!

Hittade denna fina sommar-väskan på Frölunda Torg idag! JAG ÄLSKAR DEN. Kommer dock inte användas förrän i sommar. Tycker den är jätteschysst, ser lite chill ut sådär. Hur ball som helst!

Blev även påfyllning av världens bästa puder, Isadora Anti Shine. När den tog slut för ett par dagar sen märkte jag bara efter ett par timmar att min oljiga hy börjat träda fram, och gjort mig lite blank. Denna håller ansiktet matt hela dagen, suuuperbra verkligen. Jag kan vill inte leva utan den!