/ .JPG /

Junkfest 2013

 
 
 
 
 
 
 

Har varit en feeeet dag på Junkfest idag! Bortsett från att jag och Nilla bara fick två timmars sömn inatt, men det är en annan historia, ehehe. Vi var iallafall där när det öppnade vid 11 för att kunna få tag på alla fina grejer i rea-tältet! Och ÅH, jag har fått med mig så himla mycket fint hem. Jag tänkte faktiskt göra en video imorgon där jag visar allting jag köpte, fun? Aaah är så himla glad. Jag har inte köpt kläder på så länge. Wiiiiiiie!
 
 
 
 
 
 
 
/ Ordinary /

My beuaty vanity

 
 
 
JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD! Den här spegeln ni ser på bilden har jag väntat sedan den 11e juni (yup, I totally remember). 10 veckor senare får jag den (var himla arg). Och vet ni vad? Den var sönder också!!!! Yay. Not. Och nu har jag ääääntligen fått hem en jättefin (och fungerande) spegel. Så glad är jag! Och om man ska ta bilder ska man verkligen ta det i mitt rum hädanefter för att ljuset är helt fantastiskt. Glad är jag! Mitt rum är nästan helt klart, det enda som är kvar är tapetsering (och ta bort den hemska väven..) + få in en tv. WIE.
 
 
 
/ Questions/answers /

Q/A

 
 
Fråga: Är dina underfransar längre än överfransarna eller är överfransarna monsterlånga? Just wondering liksom..
Svar: Ehm. Jag vet faktiskt inte, haha! Både mina över- och underfransar är ganska så långa!

Fråga: Du tar sjukt fina close-up bilder på dina sminkningar! Kan du inte skriva ett inlägg om hur man lyckas med det? Kram!
Svar: Jag har min kamera på ett stativ varje gång jag fotar close-up bilder. Sedan har jag en kamera med vikbar skärm, så den viker jag ut, sätter på live-view funktionen, zoomar in och knäpper av bilden! Tack så jättemycket. ♥
 
Fråga: Fina du, vad har du för foundation?
Svar: På bilden du kommenterade så använde jag ingen foundation alls faktiskt! Bara MAC Pro Longwear concealer + MAC Mineralize Skinfinish Natural över! När jag väl har foundation använder jag MAC Studio Fix Fluid! Tack!