/ Ordinary /

BRÅVALLA FESTIVAL NÄSTA!

TJATJATJA! Glad tjej här. Idag åker jag upp till Örebro & imorgon vidare till Bråvalla Festivalen i Norrköping! SÅ HIIIIIIIMLA BRA JU. Jättetaggad & glad tjej. Kanske händer en superdupermuper-rolig & spännande sak däruppe. Mer får ni veta om det blir av, ehehe! Nu ska jag ta mig en snabbis till ICA Maxi och köpa lite nödvändigheter innan jag sätter mig på tåget upp till älskade Cornelia. Systemiskameran hänger förresten med upp till festivalen, kalasbra! OCH FÖRRESTEN, om ni ser mig däruppe, tveka inte med att gå fram & hälsa. Jag hade blivit superglad!
 
 
 
/ New in: /

New in: MAC Fix+

Fick namnsdagspresent av mormor och var tvungen att köpa MAC Fix+ som jag velat ha så himla länge! Himla, himla nöjd är jag. Luktar gott och är alldeles fantastisk, precis nu på sommaren när huden behöver massor med fukt.
 
 
/ Ordinary /

Nattshopping

Har kollat på sminkvideos några timmar på YouTube nu, och efter att ha kikat på två specifika borstar från Real Techniques i ett par månader bestämde jag mig för att äntligen klicka hem dem! Jag orkar inte vänta tills jag åker till London senare i sommar på att köpa dem... Jag beställde från Eleven.se, och har ingen aning om hur lång leveranstid de har, men det står att de skickar inom 24h så jag har väl de i veckan. 

Borstarna jag klickade hem var Blush Brush(som även kan användas till puder) och Stippling Brush. Wiiiiie! Himla glad är jag nu. Och borstarna är ju himla fint rosa också! Jag funderar på att göra en first impression video på borstarna när jag får dem. Skulle ni tycka om det?