/ .JPG /

Fotolektion.

Haft lite rolig fotolektion i skolan idag! Nu väntar sista lektionen: konstarterna och samhället. Sämsta lektionen, haha. Det är väl bara att ta sig igenom den. Efter skolan ska jag träffa Hanna som sagt, sen Marie, och sen hem och nana hos älsklingen min. Blir underbart! Förresten kom min Fredde hem till mig imorse och myste innan vi åkte till skolan. Goos!
/ Ordinary /

Myyysdag!

Började som sagt 13.40 idag vilket var så ooootroligt skönt. Helt underbart att vakna av sig själv, och utan stress. Gick till skolan, hade en engelska-lektion och sedan åkte jag in till stan och träffade Fredde. Vi begav oss med en gång till Freddes pappa och träffade Freddes farmor. Jättemysig var hon! Hon bjöd oss på jättegoda pannkakor med hjortronsylt och grädde. Sedan satt vi mest och pratade och kollade uppe på vinden där Freddes pappa byggde rum. Sjukt mysig lägenhet faktiskt. 

Just nu sitter jag i soffan med en mysig lurvig filt om mig och om en kvart börjar Ink Master Sverige. Underbart! Imorgon efter skolan ska jag träffa Hanna, det var verkligen längesen. Vi ska fika och köpa trosor! Haha. Och något mer kanske.

Åh, fick världens craving efter ett par fluffiga, lurviga tofflor nu. Hade suttit perfekt på mina fossingar nu!
/ Cosmetics / Questions/answers /

Q/A - Hair/makeup.


Svar: Först och främst, tack så jättemycket för de fina orden! Blir hur glad som helst, verkligen. Jag har lagt upp en video-tutorial på hur jag sminkar smokey eye här:

Men jag kan även göra en tutorial på hur jag sminkar mig till vardags, det är inte så mycket, mest en ljus ögonskugga och vingad eyeliner, men det kanske är kul att se. Då tänkte jag låna min storasysters kamera och filma med den, om jag får, ehe. Blir nog bäst så! Och mitt hår, jag kan göra ett inlägg någon gång om vilka hårprodukter jag använder om du vill? Sedan kanske en hårvideo också nån gång, om ni alla skulle tycka det var kul? Ha det så bra du med!