/ .JPG /

PHOTOSHOOT MED OSKAR

 
Förra (eller var det förrförra?) veckan fotade jag lite med Oskar i stan! Himla trevligt. Vi fick dock skynda oss, då jag skulle rusa iväg på rep! Nästa gång ska vi se till att vi har lång tid på oss, och vi har kommit på ett superbra ställe att fota på. Alltid velat fota där! Var det är är hemligt än så länge, ehehe. Visar iallafall ett par bilder från photoshooten!
 
 
Joar & Alex ville också vara med på bild!
 
 
 
 
/ My style/shopping/outfits /

Upp till Sisjön och bada!

Jag ska först dra mig in till stan nu, och sedan ska vi upp till Sisjön och bada! WIIIIIHO. Himla mysigt. Förresten, när jag flyttar nästa lördag bor jag bara en busshållsplats från Sisjön. (Det är grymt gångavstånd!). Vi ska grilla och mysa däruppe idag, med korv och marshmellows. Jag kan försöka ta med mig min kamera och ta några fina pictures! Såhär ser jag ut idag. 
 
 
 
Grått linne & leopard bikiniöverdel//BikBok. Svarta vanliga shorts//H&M. Neonrosa Vans//Shock.
/ Questions/answers /

Svar på kommentar: Sminkvideos?

 
Fråga: Kan du lägga ut en video hur du sminkar dig? snällaaa? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
Svar: Självklart kan jag det! Vill ni se vardagssminkning eller någon annan? Tell me! Du har väl förresten inte missat de två sminktutorials jag gjort? Isåfall finns de här nedan! (Trodde att jag gjort fler än två?!) OKEJ jag vill som sagt göra fler sminkvideos så vad vill ni se för något?