/ Videos /

En snabbtitt ur våra liv #2. (VIDEO)

SÅÅÅÅ, här är överraskningen! Jag och Nilla har filmat "En snabbtitt ur våra liv #2". Hur en helt vanlig dag kan se ut för oss. Inget jättespeciellt, men himla trevligt och mysigt ändå! :') 
 
Kommentarer (3)
Team Drop Lollipop / anything alice / anythingalice / en snabbtitt ur våra liv #2 / nilla nanic / videoblogg
/ My style/shopping/outfits /

Dagens outfit.

Idag håller jag och Nilla på med en liten överraskning till er i form av en video! Skoj, va? Vi har även hunnit med en liten snöig photoshoot här ute i Sjövik. Otroligt kallt att stå där i tshirt kan jag berätta! Men så värt. Snöiga bilder är något av det finaste jag vet. Ljuset ute är så fint när snön bara ligger där!
 
 
/ My style/shopping/outfits / New in: /

Shopping:


Fick med mig lite nödvändigheter hem. Bl.a min älskade favoritfoundation från MAC! Studio Fix Fluid. Dyr som satan, men utan tvekan den bästa foundation jag någonsin testat. Den slår alla! Köpte även ett fint navelsmycke på Barbarella. Har haft ett likadant förr, men det blev brunt och gick sönder. Någon som har ett tips för att "silver"smycken inte ska bli bruna och fula? Kan man ta genomskinligt nagellack över tro? Ska för övrigt gå tillbaka och byta smycket imorgon, då jag såg att jag fick ett som redan var sönder. Gööööööööött.