/ Ordinary /

Hitta mig på olika internetsidor!

 
Jag tänkte samla alla mina "uppgifter" om vad jag heter på olika internetsidor i ett enda inlägg, superbra va?!
 
Facebook Page - KLICKA HÄR!
Instagram - Elementized
Youtube - jackbarakitty/Alice Nilsson
Emocore - Cornucopia
Kik - alicejohanna

Jag kom på ännu en superbra grej! Jag tänkte alldeles snart, om ett par dagar, stänga min frågestund. Men tills dess kan ni skriva frågor till min kik (alicejohanna) om ni tycker att det är lättare/roligare! Blir förresten alltid superduper-glad när jag får meddelanden på kik där läsare skriver hur mycket dom tycker om min blogg! Obeskrivlig lycka :' ) Så kom igen nu och fråga vad ni vill antingen i frågestund-inlägget som finns länkat i menyn ditåt <---- eller på min kik!
 
 
/ New in: /

Nicki Minaj Pink Friday!

Först och främst tänkte jag berätta varför jag inte uppdaterade överhuvudtaget igår. Jag jobbade till tre, och sedan träffade jag min mamma och vi gick runt alldeles ensamma i stan och kollade på kläder och smink och allt möjligt! Himla mysigt, det var flera år sedan vi fick tid till att göra detta. Sedan åkte vi hem och jag duschade och gjorde i ordning mig, för att vi åt världens godaste påskmiddag här igårkväll. Lammstek och mammas potatisgratäng (VÄRLDENS godaste). Både Fredde och Julias pojkvän Kringlan var här också! Jag hade inte med mig min dator hem hit, den är hemma hos Fredde. Vi har en dator här hemma också, men den är så usel, (skriver dock på den nu!).

Som en fin påskpresent fick jag Nicki Minaj's Pink Friday! HIIIIIMLA GLAD TJEJ. Velat ha den sen jag först luktade på den, och det blir lite svårt att spendera pengar på parfymer när jag sparar varenda öre till extensions just nu. Så blev helt överlycklig när jag öppnade paketet! Och kolla hur fancy flaskan är, I lovelovelove it!
 
(Vet inte hur färgerna på bilderna blir, eftersom att färgstyrkan på Mac och PC skiljer rejält! Hoppas det ser OK ut!)
 
 
/ Ordinary /

Flytt 15 juni!!!

VET NI VAD?! Vi fick huset! Mot alla odds, typ. Det var några som budade över, och vi drog oss ur, men på något sätt så fick vi huset ändå. Så nu är allting påskrivet och klart! 15 juni flyttar vi till detta underbara huset! Att inreda ett helt nytt rum är någonting jag verkligen ser fram emot. Så_himla_kul! LÄNGTAR.