/ .JPG / Ordinary /

A scene from the Baywatch re-run.

Chillat med en massor fina människor idag! Mira, Fredde, Joar, Emma, William, Alex, och så träffade vi Oliver och Jocke! Fantastico alltså. Imorgon blir det Silverstein och We Are The Ocean och det blir minst lika fantastico alltså!
/ Cosmetics /

"Resultat" av ricinolja.

Här är "resultatet" vilket jag inte riktigt vill kalla det, från ricinoljan. Alltså, grejen är att jag har inte använt det alls ofta, jag använde det flitigt i typ 4-5 veckor, och nu har jag slutat med det för att de har höjt priset från 40:- till 75:- och det är mycket för en fattig femtonåring som jag. Men jag vill absolut börja igen, för jag både ser och märker skillnad på mitt hår. Det har blivit tjockare, och fått finare kvalité igen. Även topparna har blivit tjockare, som man ser på bilden. Kanske har det växt lite på längden också. Eller tja, det måste det ha gjort med tanke på att jag har en 2cm bred utväxt.. Jag måste börja med ricinolja igen!
/ Ordinary /

What's so good about picking up the pieces?

Idag har jag chillaxat på gräset med muchas trevliga folk! Fredde piercade conch på Hanna. Inne på Nordstans toalett, det var fint.. knakade gött! Och ska äntligen köpa min Silverstein biljett imorgon. Det blir fint. Systemkameran slinker med imorgon, så jag hoppas på fint väder så man kan chillaxa ute imorgon igen! 
Varit dålig på att uppdatera nu det sista, men jag har inte tagit särskilt många bilder och utan bilder är en blogg enligt mig tråkig, so well. Nu ska jag make-offa mig och chilla galet och prata med fina vänner. Sov så gott dudes!