/ My style/shopping/outfits /

Look of today


Jag kom precis hem från skolan och ligger och tar det lugnt i sängen. Jag har varit så hiiiimla trött det senaste, det är inte okej! Vill hitta på massor saker ju. Om 1,5 timme kommer min lillasyster hit och jag ska lära henne grunderna på gitarr, hihi. Vet inte vad jag ska hitta på mer idag faktiskt, blir nog mest att vara hemma.
 
/ .JPG / Music /

Arterys - Consumed by Failure

Nu har mina kompisars band Arterys släppt sin singel Consumed by Failure! Jag sa ju att jag skulle länka låten här på min blogg så jag tänkte göra det. Och nedan har ni även live-versionen som jag spelade in på en spelning på Arena 29 den 21 september! Himla grymma är dem. Vad tycker ni?
 
STUDIOVERSIONEN:
 
LIVE-VERSIONEN: 
/ Ordinary /

Vila i frid, världens bästa morfar

När jag var halvvaken imorse hörde jag ett skrik, trodde att det var min mamma eller lillebror som skrattade. "Morfar har dött" sa skriket sedan. Det var min mamma som pratade med mormor. Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men det skulle jag inte klarat av. Istället är jag hemma med min familj idag. Morfar dog av en stroke imorse. Min fina, världens bästa morfar. Som alltid hade skojat med oss barnbarn, tagit ut sina löständer och skrämt oss. Skrämt oss med en gubbe han kallade för Kinken. Sorgen är oändlig, så idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med min underbara familj. Vila i frid morfar.