/ Ordinary /

Ett år på fredag ♥

 
Kan ni tänka er att jag och Fredde varit tillsammans i ett helt år på fredag? Nej, inte jag heller. Det har gått så otroligt fort, men också varit så otroligt underbart. Ovan ser ni våra planer inför vår årsdag, visst ser det supermysigt ut?! Vi ska spela och äta gott, och självklart ska jag pussa på honom massor! Jag längtar. Underbaraste killen i världen ♥
/ Cosmetics /

Make up wanties

Finns så sjukt mycket jag vill ha nu! Tog inte ens med allt smink på bilden som jag vill ha just nu... Vill dessutom ha nya kläder, nya fräscha tishor/linnen nu till sommaren! Och ett par nya shorts. Men just nu ligger tyvärr festival/konsert-biljett först på listan. Detta får ligga på andra plats... Finns det något speciellt du vill ha just nu?
/ Cosmetics / New in: /

New in: MAC Studio Fix Fluid

 
Passade på att svänga in på Åhléns City och såg MAC's otroliga monter direkt! Och servicen där var grym jämfört med den på den här i Göteborg. Jag köpte iallafall MAC Studio Fix Fluid. Jag har testat pudret i samma serie, och den tyckte jag väldigt bra om! Synd bara att man behövde toucha upp rejält under dagen, men annars gav den en riktigt fin airbrushed look. Så jag kände att jag ville testa den i flytande form också! Och jag är himla nöjd än så länge. Riktigt bra!

En modern foundation som kombinerar en naturligt matt finish och medeltäckning med solskyddsfaktor 15. Bekväm och hållbar: varar i upp till åtta timmar. Mjuk applicering, snabbt och enkelt att bygga upp slät täckning. Innehåller specialbehandlade, mikroniserade pigment och mjukt puder för en superslät och felfri finish. Absorberar och sprider ut oljan. Innehåller särskilda, hudvårdande ingredienser. Oljefri.
 

Den kostar 270 kronor, men om man, som jag, ville ha en pump till, så kostar den ytterligare 70 kronor!