/ Ordinary /

Tillack

Sitter just nu hemma hos Linda och har precis plattat håret. Jag färgade håret förut, det var alldeles för mycket utväxt och alldeles för orange och urtvättat. Så nu är det brunt igen och färgade "underhåret" i luggen svart, vilket dock inte syns så jättemycket. Blev iallafall nöjd. Sen när jag ska hem måste jag GÅ hem. Från Linda. Ända hem till mig. Det är hemskt.. kommer dö på riktigt. Just thought you wanted to know. Tyck synd om mig.


Söta människor i Tyskland 17 februari 2011.
/ Ordinary /

Break the curse

Igårkväll var jättemyyyz. Får göras om! Vi tog inte så mycket bilder men jag kan visa mer bilder på mig och Linda sen om ni vill!

För ca en halvtimme sedan väcktes jag av att Linda kom in i mitt rum, tösa hade köpt med sig bullar på Brödhuset till mig och min syster! Så nu sitter vi här med varsin bulle och varm choklad i handen. Vi ska snart ta tag och börja städa huset, har visning ikväll igen och mamma kommer inte förrän 1 timme innan visningen är so it's all up to us. Sedan ska jag och Linda åka till 421 och köpa 2 korvar med bröd. Och träna. Längtar.

/ Ordinary /

I'm not a vampire, but I feel like one

Woho nu är vi redo! Arab och vampyr. Snart kommer de andra!!