/ Ordinary /

I did my best to always be on your mind.

Hejhej. Jag är frisk nu, eller nästan iallafall. Man går på penicillin-kuren i 10 dagar, och detta var min tredje dag, så har lite kvar. Men det gör inte ont att svälja tabletterna längre, så det är ingen fara. Jag ligger just nu i Freddes säng - ensam. Han spydde tidigare ikväll, så han sover i soffan på övervåningen, och här ligger jag helt ensam i hans säng. Det tar i, måste jag erkänna. Att veta att han ligger däruppe och jag härnere, och vi får inte hålla om varandra inatt, eller natten efter det. Jag vet att jag borde ta mig i kragen lite, jag är en sån tönt. Jag älskar honom bara så mycket.
 
Imorgon ska jag möta upp Mira i stan iallafall, vid halv två. Vi ska köpa hårfärg och äta på Subway, tänkte vi. Ser så fram emot att färga håret, det behövs nu. Sen ska Mira nog sova hos mig. Det blir nog super!

Men usch, vad tråkigt att detta lovet bara inneburit sjukdom än så länge. Nejnejnej, så vill jag inte ha det. Jag och Fredde hade ju planerat så mycket. Gaaaah, hoppas han mår bra på torsdag så vi kan träffas och sova tillsammans. Jag längtar redan.

Åh, vad fin han är. Min. 
/ Questions/answers /

Question/answer - Vad färgar jag mitt hår med?

 
Svar: Var jag köpte min hårfärg minns jag inte, haha. Jag har använt mig av lite olika. Men just nu är mitt hår sjuuuukt urtvättat och dassigt (MÅSTE MÅSTE MÅSTE FÄRGA) men jag har använt mig av Manic Panic's Wildfire, och Direction's Poppy Red - dessa två har jag köpt på Shock. Efter att jag färgat med dem så ville jag ha det lite mörkare och färgade med Loreal Paris Féria i färgen Booster, Pure Scarlet. Den färgen försvann mest och nu är mitt hår som sagt, ljusrosaröttbrunt. Jättefult, så ska färga nu i veckan förhoppningsvis.
/ Ordinary /

Sjukiiiis...

Kul att man så fort man får lov får vääärldens ont i halsen och feber. Det gör hur ont som helst när jag till och med ska svälja vatten, och yoghurt. :( Det suger, jag vill dö. Fast jag har min bästa pojkvän bredvid mig som tröstar mig och pysslar om mig! Om det inte är bättre imorgon ska jag till Axessakuten vid 10 när det öppnar och se om jag har halsfluss. Vill på ett sätt att det ska vara det, för då VET jag vad det är och kan få medifiwn. Jag har haft feber med, som sagt, men jag tror att den är borta nu, hoppas jag. Jag skriver så fort jag mår bra igen!