/ Ordinary /

Nyårsafton!

 
Varit på middag hos några kompisar till familjen, ätit massa god mat och nu sitter jag här i myskläder och äter äggmacka med Marie. Så det ska vara! Tycker nyårsafton är rätt överskattat. Nu blir det Gossip Girl! Hoppas ni har en rolig nyårsafton iallafall! :' )
/ Ordinary /

Mysa med chips och choklad

Nu blir det att mysa med chips, choklad och film. The Bourne Legacy blir det nu! Har ni förresten smakat salt- och vinägerchips? SÅ GALET GODA. Om ni inte smakat, do it. That's an order! Känns förresten som en ganska skum och ovanlig smak vid första chipsen. Men sen serrööö!
 
/ Ordinary /

Min fina Pingu!

 
Ni vet väl hur mycket jag tycker om Pingu?! Det har jag gjort ända sedan jag var ungefär två år och fick en Pingu-film när jag låg på sjukhus i tio dagar. Tror nästan han hjälpte till att göra mig frisk! Har till och med världens bästa pingu-gosedjur som jag jämt sover med. Han låg i min väska idag, så han fick vara med oss och fika! Visst är han söt? Hoho.
 
Ligger i soffan hemma hos Fredde och tar det lugnt. Han är nere och spelar, så jag får hålla mig sysselsatt på andra sätt. Som att titta på 17 again, titta på sminktutorials och dricka cola och mysa med Pingu! Räddaren i nöden! 
 
Har ni något gosedjur ni haft sen ni var små, som ni inte kan/vill sova utan? Bortsett från Pingu sover min lilla unicorn-familj jämt i sängen! Har berättat om dom förr, Glitter, Glamour och Diamon heter dom, hoho!