/ Alice tipsar / Cosmetics /

Rapunzel of Sweden-goodies

 
Det finns sååååå mycket grejer som jag vill ha från Rapunzel of Sweden! Världens bästa löshårs-företag ju. Blir alltid jättenöjd när jag har köpt deras hår/produkter därifrån. Någon av er som köpt någonting därifrån?! 

Tänkte iallafall visa lite saker från deras hemsida som skulle sitta himla fint just nu! Vill ha, vill ha... 
Behandlingspaketet som innehåller shampoo, balsam & shinedrops är det som är mest nödvändigt. Det ska tydligen ge ditt löshår nytt liv! Inte för att hår lever, men ändå ehehe. Dem har tillochmed superrrea på det paketet så man får det för 350:- istället för 499:-, kanske dags att klicka hem det nu då.. och tängerna. Oh my god, to die for. Jag har ingen locktång överhuvudtaget, utan gör lockar med min plattång, så det kanske är dags att införskaffa sig en snart, priserna är inte ens särskilt höga, 299:-/399:- styck. Not bad! ♥

 
Klicka HÄR för att komma till behandlingspaketet, HÄR för att komma till beachwave-tången, och HÄR för att komma till hollywood-locktången! 
#1 / / .:

Hår lever visst! Det är därför det är så viktigt att du tar hand om löshåret för det är dött och behöver en massa näring för att se bra ut!

Svar: Hår består faktiskt av helt död vävnad! :)
Allie / Anything Alice