/ Awesome and o-awesome /

Awesome and o-awesome #1.

- Att ha en pojkvän. Det är verkligen hur skönt som helst att veta att man alltid har någon där som finns för en. Kommer säkert bli speciellt mysigt nu på vintern med en liten pojke, som man kan dricka varm choklad med (Fredde gillar inte det..uh..) och mysa med massa fluffiga täcken. Och ha snöbollskrig med! Sen skadar det ju inte att man har världens bästa.
 
Stora tee's. Hur skönt som helst med en oversized tshirt! Man känner sig så fri, åh!
 
Pasta. I alla former och storlekar, seriöst det är världens bästa. Jag lever bokstavligen talat på pasta. Ris är okej, men potatis... fy. Eller det är okej ibland, helst klyftpotatis isåfall! Men pasta, OH GOD. Det är så kul att det finns så många olika former och storlekar med, bästa någonsin. 
 
MacBook Pro. Älskar att man "fått" varsin dator på Munkebäcksgymnasiet! Så jävla bra. Just nu känns det som att det inte skulle fungera att INTE ha den, tänk att dela dator med familjen igen.. ugh...
 
Chai-latte. Köpt sånt där chaipulver från Espresso House nu. (MIRA, GO ME!!!) Har velat ha det i typ 2 år nu, och aldrig blivit av att jag köpt det. Men nu äntligen står det i skafferiet härhemma. Så underbart att kunna dricka GOD chai-latte när man vill. Ska nog ha det till frukost imorgon!
 
Tjocka jackor. Det finns verkligen inget värre än en fet dunjacka. Ser ut som ett litet ägg i dom! Går typ inte att se bra ut. Den dagen jag hittar en FIN, bekväm vinterjacka kommer jag vara en lycklig krabat.
 
Plugg och prov. Skolarbetet ska man endast göra i skolan tycker jag. Det ska inte gå ut så mycket över ens övriga liv. Fast, på ett sätt tycker jag att det är skoj att plugga. Speciellt om man har fina block och fina färgpennor! Kladdelikladd i blocken blir det då, det blir fint. 
 
Att vara ledsen. Så jävla onödigt att vara ledsen och deprimerad egentligen! Slöseri på livet. Självklart kan man inte hjälpa att man är det, vilket suger. Man borde vara glad och lycklig hela tiden. Livet är kul!
#1 / / aliengirl ^w^:

Det var längesen jag hade en pojkvän men det finns knappast min typ av killar i min stad, och det är goth & punkkillar. :)

#2 / / Mira:

Hahah orkar inte chaipulvret. Och håller med om jackorna!!! Hatar verkligen tjockjackor.

#3 / / Nicco:

Kika gärna in på min blogg och rösta på vad jag ska göra i ett videoinlägg :) http://lifeofnicco.blogg.se/2012/september/dags-att-rosta.html

#4 / / Ebba:

Ohh chai latte-mys, vill också ha ^^